Search Icon
Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Repozitorij

Natječaji za radna mjesta

Informacije o provedenom postupku i odabranom kandidatu

26.09.2022
Informacija o provedenom postupku i odabranom kandidatu na natječaju
Fakultetsko vijeće Fakulteta političkih znanosti na sjednici 15. rujna 2022. godine u nastavno zvanje i radno mjesto predavačicu  u   znanstvenom području: Društvene znanosti, znanstvenom polju: Informacijske i komunikacijske znanosti, znanstvena grana novinarstvo, za izvođenje nastave na stručnim predmetima televizije i tiska, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, na Odsjeku za novinarstvo i medijsku produkciju Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu izabralo je Nensi Blažević .
26.09.2022
Informacija o provedenom postupku i odabranom kandidatu na natječaju
Fakultetsko vijeće Fakulteta političkih znanosti na sjednici 15. rujna 2022. godine u nastavno zvanje i radno mjesto predavača u   znanstvenom području: Društvene znanosti, znanstvenom polju: Informacijske i komunikacijske znanosti, znanstvena grana novinarstvo, za izvođenje nastave na stručnim predmetima televizije i tiska, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, na Odsjeku za novinarstvo i medijsku produkciju Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu izabralo je Igora Weidlicha .
26.09.2022
Informacija o provedenom postupku i odabranom kandidatu na natječaju
Fakultetsko vijeće Fakulteta političkih znanosti na sjednici 15. rujna 2022. godine u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto izvanredne profesorice znanstvenom području: Društvene znanosti, znanstvenom polju: Sociologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, na Odsjeku za medije i komunikaciju Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu izabralo je dr. sc. Antoniju Čuvalo .