Search Icon
Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Repozitorij

Natječaji za radna mjesta

25.08.2023
Natječaji za radna mjesta - docent i predavač
KLASA: 401-05/23-05/01 URBROJ: 251-73/02-23-4-1 Zagreb, 21. kolovoza 2023. SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET POLITIČKIH ZNANOSTI, Ulica Ivana Lepušića  6 (privremena lokacija Trg Drage Iblera 10, II. kat), Zagreb, raspisuje NATJEČAJ za izbor a)     jednog izvršitelja (m/ž) na znanstveno-nastavno radno mjesto docenta u znanstvenom području: Društvene znanosti , znanstvenom polju: Informacijske i komunikacijske znanosti , u punom radnom vremenu, na neodređeno vrijeme, za održavanje nastave predmeta i smjera Televizijsko novinarstvo i vođenje nastavne baze Televizija Student, na Odsjeku za novinarstvo i medijsku produkciju Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.  b)     jednog izvršitelja (m/ž) na nastavno radno mjesto predavača u znanstvenom području: Društvene znanosti , znanstvenom polju: Politologija , u punom radnom vremenu, na određeno vrijeme, za održavanje nastave iz Statistike, do povratka privremeno nenazočne zaposlenice na rad, na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Informacije o provedenom postupku i odabranom kandidatu

30.10.2023
Informacija o provedenom postupku i odabranom kandidatu na natječaju
Fakultetsko vijeće Fakulteta političkih znanosti na sjednici 26. listopada 2023. godine na znanstveno-nastavno radno mjesto docentice u znanstvenom području: Društvene znanosti, znanstvenom polju: Informacijske i komunikacijske znanosti, za održavanje nastave predmeta i smjera Televizijsko novinarstvo i vođenje nastavne baze Televizija Student, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu na Odsjeku za novinarstvo i medijsku produkciju Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu izabralo je dr. sc. Petru Kovačević .
30.10.2023
Informacija o provedenom postupku i odabranom kandidatu na natječaju
Fakultetsko vijeće Fakulteta političkih znanosti na sjednici 26. listopada 2023. godine na nastavno radno mjesto predavača u znanstvenom području: Društvene znanosti, znanstvenom polju: Politologija, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu (zamjena za privremeno odsutnog zaposlenika) za održavanje nastave iz Statistike na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu izabralo je Vatroslava Jelovicu .