Jezik | Language: HRV ENG
Mediji, demokracija i participacija
Šifra: 200297
ECTS: 7.0
Nositelji: doc. dr. sc. Dina Vozab
Izvođači: Dina Vozab - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
1. semestar
Izborni SDN 1-1 - Redovni studij - Diplomski sveučilišni studij Novinarstvo

2. semestar Ne predaje se
Usmjerenje Istraživanje medija i komunikacije DN 2. semestar - Redovni studij - Diplomski sveučilišni studij Novinarstvo
Termini konzultacija:
  • doc. dr. sc. Dina Vozab :

    Srijeda, 10:00, IV kat u Fabkovićevoj ulici

    Lokacija:
Obavijesti
Objavljeno: 20. 10. 2020. u 08:44
Dina Vozab

Poštovane kolegice,


sutra u srijedu 21.10. od 14:45 do 16:00 sati u kompjuterskoj učionici na FPZG bit će kratko predstavljanje mentora, vas i zajedničkih očekivanja od seminara, rasprava o mogućim temama i dogovor o zadacima.
Osnovna znanja i iskustva koja ćete svakako steći:
- dobro snalaženje na službenim stranicama Hrvatskog sabora [https://sabor.hr/ i http://edoc.sabor.hr/]
- poznavanje mogućnosti korištenja alata za praćenje rada saborskih zastupnica_ka Parlametar.hr [https://parlametar.hr/]
- osnovna znanja o strukturi baza podataka i razliku između otvorenih, upotrebljivih i zaključanih podataka

Ostalo po dogovoru i ovisno o vašim interesima.
 

Pratite kanal Društveno korisno učenje na MS Teams gdje se također objavljuju obavijesti i postavljaju se linkovi za streaming. Sutrašnja radionica održat će se fizički u kompjuterskoj učionici i istovremeno streamati preko MS Teamsa. Za sva pitanja možete se javiti meni ili Melisi Skender (melisa@gong.hr).

 

Lijep pozdrav,

Dina 

Objavljeno: 20. 10. 2020. u 09:09
Dina Vozab

Poštovane kolegice i kolege,

sad je u nastavnim materijalima objavljen konačan raspored prezentacija i respondiranja nakon svih zamjena. U nastavnim materijalima možete pronaći i PDF s prijedlozima konkretnijih tema prezentacija po datumima, a ako niste sigurni oko teme možete mi se javiti ili sutra nakon predavanja ili mailom ili zatražiti konzultacije.

Molim vas da ograničite trajanje seminarske prezentacije na 10 minuta. 

U prezentaciji biste trebali objasniti vašu temu kroz ono što ste uspjeli prikupiti iz literature i objasniti vaš „projekt“- biste li predložili istraživanje te teme ili  razvili set preporuka za rješenje problema kojeg ste identificirali? Na kraju prezentacije predlažete popis literature koju biste koristili za završni rad. Javite mi prijedlog vaše teme i radite li sami ili u paru pa vam mogu dati još preporuka. 

Lijep pozdrav,

Dina 

Objavljeno: 12. 10. 2020. u 10:28
Dina Vozab

Poštovane kolegice i kolege,

raspored seminarskih aktivnosti ću objaviti u tablici danas ili sutra. 

Budući da se sad povećao broj studenata na kolegiju, napravit će se male izmjene kako bi svi stigli odraditi svoje seminarske obaveze: seminarska prezentacija i završni rad se mogu raditi samostalno ili u paru i to vrijedi i za klasičnu i za dku nastavu.

Konzultacije oko tema za seminarske prezentacija i završne radove će se održati ovu i iduću srijedu nakon predavanja.

Lijep pozdrav,

Dina

Objavljeno: 7. 10. 2020. u 14:05
Dina Vozab

Dragi svi,

ako se niste uspjeli uključiti preko streaminga, šaljem i ovdje linkove za odabir modela nastave (detalji u PDF-u Uvodno predavanje i Gong DKU).

Ovdje možete odabrati koji model nastave želite pohađati (klasično ili dku): https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=EB0-vRvPbEWJ9qaO25vgXQMzbdf0aUBAqGKY5HQrau1URjJJMVRZSlFJSE5OMFBPMzdLNUE5Sk1PTi4u

 

Ovdje možete odabrati termin koji vam odgovara za seminarsku prezentaciju (klasično): https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=EB0-vRvPbEWJ9qaO25vgXQMzbdf0aUBAqGKY5HQrau1UREU3QzMwVEk3TTdUTVBRVVFCSlhaTDBXVi4u

Konačan raspored prezentacija ću objaviti sljedeći tjedan.

 

Lijep pozdrav,

Dina 

Objavljeno: 29. 9. 2020. u 13:38
Dina Vozab

Poštovane kolegice i kolege,

s uvodnim predavanjem krećemo u srijedu 7.10. u 12:15. Prema dostupnim informacijama, jedan dio vas će doći na fakultet na uvodno predavanje, a jedan dio će pratiti nastavu u prvom tjednu preko streaminga na MS Teamsu-raspored ćete dobiti uoči početka nastave.

Do prvog susreta svi ćete biti uključeni u kolegij na MS Teamsu, a informacije o kolegiju ćete dobivati preko tog sustava i preko intraneta. Za sad je na intranet postavljen samo syllabus s osnovnim informacijama o kolegiju, a detalje ćete čuti na uvodnom susretu.

Lijep pozdrav i vidimo se uskoro,

Dina Vozab