Jezik | Language: HRV ENG
Društveni mediji
Šifra: 92617
ECTS: 5.0
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Domagoj Bebić
Izvođači: Domagoj Bebić - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Kolegij ima za cilj naučiti polaznike kako pomoću društvenih medija naći izvore, trendove i nove ideje za priče, kako se na nov način povezati sa čitateljima i gledateljima, kako stvoriti i poboljšati osobni brand, kakvu primjenu društveni mediji imaju u poslovanju, razvoju i upravi te kako postati napredni korisnik društvenih medija. Nakon svakog predavanja studenti dobivaju praktični zadatak na kojem moraju primijeniti naučeno na predavanju.
Literatura:
  1. Blanchard, O. (2012) Social Media ROI: Managing and Measuring Social Media Efforts. Que Biz-Tech: Indianapolis
  2. Safko, L. (2012) The Social Media Bible: Tactics, tools & strategies for business success. John Wiley & Sons: New Yersey
Preporučena literatura:
  1. Hall, J. A. (2016) When is social media use social interaction? Defining mediated social interaction, New Media & Society, 1-18
6. semestar
Usmjerenje NOVI MEDIJI nov. 6. semestar - Redovni studij - Preddiplomski studij Novinarstvo
Usmjerenje NOVI MEDIJI nov. 6. semestar - Izvanredni studij - Preddiplomski studij Novinarstvo
Termini konzultacija:
Objavljeno: 29. 4. 2019. u 11:42
Domagoj Bebić

Poštovani kolege,
ovim putem vas još jednom obavještavam da ćemo 10.5. zajedno ići u Rektorat Sveučilišta u Zagrebu gdje ćemo se susresti s veleposlanikom iz Izraela. Susret nam je zakazan za 11:00 sati, a mi ćemo se ispred Sveučilišta u Zagrebu (Trg Republike Hrvatske 14) naći u 10:45. To će vam se računati kao dolaznost, tako da očekujem da ćete se odazvati u velikom broju.

Druga obavijest je da se predavanje 3.5. ipak ne otkazuje. Tako da se vidimo ovaj petak u našem standardnom terminu predavanja i prema standardnom rasporedu izlaganja vaših prezentacija.
Veliki pozdrav,
izv.prof. Domagoj Bebić

Popis obavijesti