Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 14. 11. 2017. u 12:46
Ana Kuharić
Radio Student je stigao do cilja -...

U samo 6 dana kampanje Nek´se daleko čuje! stigli smo do cilja, nabave odašiljača vrijednog 10.000, 00 USD.

Ohrabreni potporom slušatelja Radio Student nastavlja crowdfunding kampanju Nek´se daleko čuje! Za narednih 10.000,00 USD prikupljenih u kampanji namjeravamo unaprijediti našu opremu novim slušalicama, mikrofonima, diktafonima i serverom, te osigurati polugodišnju plaću za jednog zaposlenika.

Organizacijska struktura Radio Studenta donedavno je imala samo jednog zaposlenog - glavnog urednika na čak 147 volontera i 54 emisije, što je jedinstven apojava u medijskom prostoru. Iako program počiva na radu studenata- volontera, netko to sve treba nadgledati i organizirati. Stoga smo odlučili pokušati prikupiti sredstva kako bismo platili još jednog zaposlenika – multimedijalnog specijalista, barem na 6 mjeseci.

U konačnici to znači da će zvuk Radio Studenta biti bolji i jasniji, da će web streaming biti brži, da ćemo imati još bolje jinglove, reportaže, emisije, priloge.

A kako bismo proslavili naš novi odašiljač, pozivamo vas da naš uspjeh proslavite s nama velikim tulumom za 21. rođendan u Močvari na kojem će nastupati Šumovi protiv Valova, (The) Lesser Men, Veja i Seine 24. studenog!

Indiegogo kampanja: https://goo.gl/XBphEb

Video kampanje: https://goo.gl/zJjsjK

Članak: https://goo.gl/wwNDWk

Event: https://goo.gl/1C2YLE

Popis obavijesti