Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 15. 5. 2017. u 15:08
Ana Kuharić

Obavještavamo vas da će se od 15. do 19. svibnja na Sveučilištu u Zagrebu održati Festival frankofonih studenata srednje i istočne Europe. Festival zajednički, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, organiziraju Sveučilišna agencija za frankofoniju (www.auf.org) i Sveučilište u Zagrebu.

Pozivamo vas na dva zanimljiva događanja u sklopu festivala: u utorak 16. svibnja na predavanje o migracijama znanstvenika i umjetnika koje će održati prof. dr. sc. Davor Pavun (EPF Lausanne) i prof. Pavao Mašić (Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu), a u srijedu 17. svibnja okrugli stol o francuskome jeziku i zapošljivosti, na kojemu se očekuje sudjelovanje diplomata, predstavnika akademske zajednice i gospodarskoga sektora te predstavnik Europske komisije.

Više informacija dostupno je na http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/festival-frankofonih-studenata-srednje-i-istocne-europe-1/.

Radni jezik svih festivalskih događanja i aktivnosti je francuski. (Napomena: Zbog ograničenog kapaciteta dvorana svečanosti otvaranja i zatvaranja festivala su dostupne uz pozivnicu.)

Popis obavijesti