Jezik | Language: HRV ENG
Politologija

U programu doktorskog studija na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu oslanjamo se na savjete Europske konferencije nacionalnih udruga političke znanosti (European Conference of National Political Science Association).

Smjerovi u okviru doktorskog studija Politologije su:

 

Korisni linkovi:


Objavljeno: 19. 2. 2020. u 08:53
Uređeno: 19. 2. 2020. u 08:55
Nika Jelavić
ECREA European Media and...

ECREA ljetna škola o medijima i komunikaciji održat će se na Sveučilištu u Tartu u Estoniji od 12. do 21. srpnja 2020. godine. ECREA okuplja članove europske istraživačke zajednice koji žele raspravljati o suvremenim pitanjima u medijima, komunikaciji i kulturološkim studijama. Ljetna škola želi pružiti podršku i stvoriti međunarodno okruženje u kojem će studenti doktorskog studija moći predstaviti svoj tekući rad, dobiti povratne informacije o svojim doktorskim projektima od međunarodnih stručnjaka i upoznati studente i nastavnike iz drugih zemalja uspostavljajući vrijedne kontakte za budućnost.

Ljetna škola otvorena je za sve vrste akademskih istraživanja i radova na širokom području komunikacija i medijskih studija. Svi doktorski projekti iz područja komunikacija i medijskih studija su dobrodošli. Radni jezik škole je engleski, a rok za podnošenje prijava je 9. ožujka 2020. godine. Sveučilište u Tartuu (Institut za društvene studije) dodjeljuje 10 ECTS bodova za sudjelovanje u cjelovitom programu ljetne škole. Više informacija o ljetnoj školi možete pročitati na poveznici.

Popis obavijesti
Repozitorij