Search Icon
Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Info

Ovaj predmet nije moguće upisati.

Obavijesti

03.10.2022
PODSJETNIK- POČETAK NASTAVE TZK I PREUZIMANJE KARTICA
Poštovane kolegice i kolege, Još jednom Vas želim podsjetiti da dobro proučite nastavni plan (i neke promjene od ove ak.godine) iz TZK u ovom semestru. Ovaj tjedan imate još vremena odabrati (napraviti plan) aktivnost iz ponude tzk koju ćete pohađati. Sve aktivnosti počinju od idućeg ponedjeljka, 10.10. Evidencijske kartice ćete zadužiti prilikom prvog susreta na nastavi. Za sve nejasnoće ili dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte putem maila ili ms teamsa. Za konzultacije Vas  također molim da se najavite putem maila, kako bih Vam potvrdio termin . lp  mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
20.06.2022
Anketa- istraživanje stavova stanovnika grada Zagreba o razvoju zimskih sportova na Medvednici
Poštovane kolegice i kolege, Molim Vas da izdvojite 3min Vašeg vremena i ispunite anketu o razvoju zimskog sporta na Medvednici. Podaci će biti upotrebljeni za znanstveno istraživanje. Link: https://forms.gle/vwFHfMwNB1oeWDKB6   lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
11.05.2022
PREDAJA ISPUNJENE EVIDENCIJSKE KARTICE IZ TZK-UVJET ZA POTPIS
Poštovane kolegice i kolege, S obzirom da se bliži kraj nastave u ovom semestru, molim Vas da ako  ste već obavili svoje obaveze iz kolegija TZK, predate evidencijsku  karticu na PORTI u moj pretinac, na novoj lokaciji, na Iblerovom trgu. lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
17.03.2022
STUDENTSKA ANKETA- POVEZANOST TJELESNE AKTIVNOSTI i AKADEMSKOG USPJEHA
Poštovane kolegice i kolege, U svrhu istraživanja, molimVas da preko slijedećeg linka ispunite anketu i sudjelujete u istraživanju. lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred. https://forms.gle/ fiEZoEFvvPpy6mR99
10.03.2022
TZK NOVI TERMINI NASTAVE AEROBIK i FITNESS- FABKOVIĆEVA
Poštovane kolegice i kolege, S obzirom da je odaziv na  termine aerobika i fitnessa bio slab (zbog gustog rasporeda predavanja), otvaraju se 3 nova termina u Fabkovićevoj: PONEDJELJAK       20-21h  FITNESS (ostaje nepromijenjen) SRIJEDA                  12-13h  FITNESS ČETVRTAK             12-13h   AEROBIK-PILATES PETAK                      12-13h   AEROBIK-PILATES   Upisi su u tijeku, karticu dobivate na licu mjesta, u dvorani. lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred
28.02.2022
BJOT- PRVI TRENING!
Poštovane kolegice i kolege, Još jednom podsjetnik na prvi trening BJOT-a koji će se održati ovaj četvrtak, 3.3. u 16h. lokacija: Špansko (BJOT UDRUŽENJE travnjak pored NK Španskog)  lp Mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
28.02.2022
KARTICE IZ TZK ZA DRUGI SEMESTAR
Poštovane koloegice i kolege, Kartice iz tzk za drugi semestar možete podignuti na konzultacijama ponedjeljkom od 11-12h u kabinetu tzk na 4.katu, uz prethodnu najavu na službeni e mail. Mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
28.02.2022
PODSJETNIK UPISI FITNESS i AEROBIK-PILATES
Poštovane kolegice i kolege, Ovim putem Vas želim podsjetiti da su od prošlog tjedna otvoreni upisi za aktivnosti  FITNESS i AEROBIK-PILATES u Fabkovićevoj. Kartice ćete dobiti prilikom upisa, na licu mjesta. Dakle, pokušajte što prije osigurati svoje mjesto u grupama, jer je broj ograničen. Lp Mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
21.02.2022
PJEŠAČKE TURE APLIKACIJA "STRAVA"
Poštovane kolegice i kolege, Ovim putem vas molim da svi oni koji ćete u drugom semestru pohađati pješačke ture na Jarunu i Sljemenu, instalirate na svoje mobilne telefone besplatnu aplikaciju STRAVA, za praćenje aktivnosti. Nakon  svake ture, aplikacija će potvrditi vašu aktivnost i prijeđenu kilometražu. Logo aplikacije nalazi se se na dnu obavijesti. lp Mr.sc.Gordan Janković,v.pred.  
17.02.2022
VAŽNO-ISPRAVAK PJEŠAČKE TURE JARUN
Poštovane kolegice i kolege,   Pješačke ture na Jarunu kreću tek  1.3., u utorak, po ustaljenom rasporedu, a ne tjedan prije, kao što je greškom bilo navedeno u prethodnoj obavijesti. Sljeme također, prvi termin je 5.3. Druge aktivnosti (sportovi s loptom, bjot, aerobik-pilates, fitness) počinju od ponedjeljka 21.2., po rasporedu. lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
22.01.2022
SLJEME 29.1. NEĆE SE ODRŽATI
S obzirom da je nastava  završila u petak 21.1., današnja tura na Sljeme 22.1., bila je zadnja u ovom semestru. Isto vrijedi i za ture na Jarunu.  S pješačkim turama na Jarunu krećemo od 21.2. , a prva iduća tura na Sljemenu će biti 5.3. lp
22.10.2021
DVORANA CANKAREVA-KOREKCIJA TERMINA
Poštovane kolegice i kolege, Od idućeg tjedna, a s obzirom na raspored predavanja, NOVI TERMINI TRENINGA U DVORANI CANKAREVA BITI ĆE: UTORAK 15-16h ČETVRTAK 15-16h lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred
06.10.2021
RUKOMETNA EKIPA FPZG
Poštovane kolegice i kolege, Molim sve vas koji ste zainteresirani odrađivati tzk kao članovi rukometne ekipe, da se javite voditelju kolegi Mateju  Smetišku na ovaj broj mobitela: 099 6970 378   lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
04.10.2021
OTVORENI SU UPISI ZA TERMINE TZK U DŠR MEDVEŠČAK
Poštovane kolegice i kolege, Od 8h jutros,  možete se upisati u bilo koju od ponuđenih grupa u DŠR Medveščak, u Fabkovićevoj ulici, preko puta ulaza na naš fakultet (4 su grupe tjedno u ponudi). Grupe će se popunjavati sve dok ne budu popunjena sva slobodna mjesta. Nastava u DŠR Medveščak kreće danas, po predviđenom rasporedu. lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
30.09.2021
KOREKCIJA TERMINA TZK DŠR MEDVEŠČAK
1.DŠR MEDVEŠČAK,MIX AEROBIK-PILATES, FITNESS Termini: PONEDJELJAK                   20-21h                 FITNESS (kapacitet 15 polaznika) PONEDJELJAK                   18-19h                 MIX AEROBIK-PILATES (kapacitet 20 polaznika) UTORAK                              20-21h                MIX AEROBIK-PILATES (kapacitet 20 polaznika) ČETVRTAK                          20-21h                 FITNESS ( kapacitet 15 polaznika)
18.04.2021
SLJEME 24.4. i 1.5. SE OTKAZUJE
Poštovane kolegice i kolege, Sljemenske pješačke ture subotom 24.4.(zbog auto utrke po Sljemenu)  i 1.5. (blagdan) neće se održati.  Zadnja pješačka tura u ovom semestru održat će se tjedan dana iza toga, 8.5. po planu. s poštovanjem, mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
29.03.2021
TURE JARUN ČETVRTAK 1.4. I SLJEME SUBOTA 3.4. NEĆE BITI ODRŽANE
Poštovane kolegice i kolege, Zbog uskrsnih blagdana, pješačke ture JARUN ČETVRTAK 1.4. I SLJEME SUBOTA 3.4. NEĆE BITI ODRŽANE. Sportski pozdrav, mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
28.02.2021
PODSJETNIK-PJEŠAČKE TURE TZK
Poštovane kolegice i kolege, Ovim putem podsjećam sve one koji stanujete u Zagrebu da pješačke ture počinju od ovog tjedna, točnije od utorka 2.3. Svi termini i lokacije su objavljeni u jednoj od prethodnih obavijesti na intranetu. Vidimo se na Jarunu i Sljemenu.. mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
23.02.2021
VAŽNA OBAVIJEST-hibridni model tzk
Poštovane kolegice i kolege, Ova obavijest vrijedi isključivo za studentice i studente KOJI ŽIVE IZVAN GRADA ZAGREBA i odrađivat će nastavu TZK putem aplikacije STRAVA.  Prilikom kreiranja profila na aplikaciji STRAVA, uz ime prezime i sliku, OBAVEZNO NAVEDITE SMJER I GODINU STUDIJA! Primjeri: Pero Perić nov1 Marija Marić pol2   lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
22.02.2021
TZK-HIBRIDNI MODEL NASTAVE
Poštovane kolegice i kolege, Prije svega, nadam se da ste svi detaljno proučili prethodnu obavijest na intranetu, a vezano za raspored pješačkih tura u idućem semestru. S obzirom da je uprava FPZG-a donijela odluku da će i idući semestar kompletna  nastava funkcionirati ONLINE, za pretpostaviti je da će određeni broj naših kolegica i kolega  ostati u svojim mjestima prebivališta. Što se tiče nastave iz TZK, koristit ćemo HIBRIDNI model:   A)  Kolegice i kolege  koji će za vrijeme idućeg  semestra boraviti  u Zagrebu i okolici, pohađat će nastavu u fizičkom obliku (raspored pješačkih i planinarskih tura je već objavljen).   B) Kolegice i kolege koji se neće vraćati u Zagreb, odrađivat će TZK preko aplikacije STRAVA. 1. potrebno je instalirati besplatnu aplikaciju STRAVA, koja omogućuje praćenje vlastite fizičke aktivnosti.  2. obavezno kreirati vlastiti profil, s točnim osobnim  podacima i slikom. 3. jednom tjedno odraditi pješačku turu (brzo hodanje ili trčanje) od minimalno 5km, unutar  norme od  1h. 4. zapratiti profesora Gordana Jankovića na istoj aplikaciji i poslati svoj tjedni rezultat (mora biti jasno vidljivo ime i prezime, datum, lokacija,te  prijeđena udaljenost i prolazno vrijeme. 5. tjedni rezultat uvijek poslati na kraju tjedna, u subotu ili nedjelju.   lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
12.02.2021
TZK- PJEŠAČKE TURE U DRUGOM SEMESTRU
Poštovane kolegice i kolege, S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i popuštanje mjera na više razina, u idućem semestru ponovno krećemo s nastavom TZK na otvorenome, tj. pješačkim turama. Nastava iz TZK će krenuti u tjednu od  1.3.2021., u ponedjeljak, po slijedećem rasporedu:   UTORAK - JARUN, polazak 14h SRIJEDA- JARUN, polazak 8h ČETVRTAK- JARUN, polazak 17.30h SUBOTA- SLJEME, polazak 9h   Polazne točke su iste kao i obično, na Jarunu ulaz kod rampi (restoran Jarunski dvori) i na Sljemenu pred ulazom u tunel. Ture se održavaju uvijek, bez obzira na vremenske uvjete, a to znači da će  svaki dolazak biti bodovan od strane profesora.   Svaka studentica ili student mora odraditi minimalno jednu turu tjedno, po svom izboru, sve dok ne sakupi 12 žigova. Svaka odrađena tura vrijedi 2 žiga.   s poštovanjem,     mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
03.12.2020
Pješačke ture iz TZK se otkazuju do daljnjega
Poštovane kolegice i kolege, S obzirom na epidemiološku situaciju i prelazak na online nastavu, do daljnjega se otkazuju SVE PJEŠAČKE TURE IZ PREDMETA TZK.    S poštovanjem, Mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
20.11.2020
MAKSIMIR- PJEŠAČKA TURA SE OTKAZUJE
Poštovane kolegice i kolege, Do daljnjega, pješačka tura četvrtkom od 15.30h  na Maksimiru se otkazuje. Razlog su najnovije epidemiološke mjere i veliki broj kolegica i kolega koji su pohađali nastavu tzk na ovoj lokaciji. Sve ostale pješačke ture na Jarunu (utorak,srijeda,četvrtak) i Sljemenu (subota), odvijat će se prema planu. s poštovanjem, mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
29.10.2020
Kartice tzk- svi koji nisu podignuli
  Poštovane kolegice i kolege, Svi oni koji još niste podignuli kartice iz tzk, molim Vas da to OBAVEZNO UČINITE u ovim terminima, jer nakon toga neće više biti moguće: PON 2.11.,10-12h ,kabinet tzk(4.kat) UTO 3.11., 9-10h, kabinet tzk (4.kat) SRI  4.11, 8-9.30, Jarun-redovna tura   lp   mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
28.10.2020
Sljeme 31.10. neće se održati!
Poštovane kolegice i kolege, Ove subote , 31.10.2020., planinarska tura na Sljemenu NEĆE SE ODRŽATI (kao što možete i pročitati u nastavnom planu). Naime, zbog blagdana Svih svetih i odlaska većine kolegica i kolega svojim kućama, tura nije predviđena. lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
25.10.2020
OBAVEZNO NOŠENJE MASKE
Poštovane kolegice i kolege, S obzirom na epidemiološku situaciju i nove preventivne mjere, od sutra, 26.10.2020., OBAVEZNO JE NOŠENJE MASKI na svim aktivnostima u okviru nastave  TZK. Hvala Vam, lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
27.05.2020
TZK-VAŽNA OBAVIJEST
Poštovane kolegice i kolege, S obzirom na situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19 i nemogućnost održavanja predviđenih aktivnosti u okviru kolegija tjelesna i zdravstvena kultura, ovim putem želim obavijestiti sve kolegice i kolege da u ovom  semestru nikome neće biti uskraćen potpis. Također bih zamolio sve one koji, unatoč svemu,  imaju ispunjenu karticu prisutnosti  iz tzk, da ju prvom prilikom predaju na porti fakulteta , u moj pretinac. Budite odgovorni i dalje i pokušajte se baviti fizičkom aktivnošću koliko god vam to situacija dozvoljava! Lp mr.sc.Gordan Janković, v.pred.
23.03.2020
VAŽNA OBAVIJEST TZK- OTKAZUJU SE PJEŠAČKE TURE DO DALJNJEGA
Poštovane kolegice i kolege, S obzirom na trenutnu situaciju  vezanu za COVID-19, do daljnjega se otkazuju sve organizirane pješačke ture na Jarunu i Sljemenu, u okviru predmeta tzk. Bit ćete obaviješteni o eventualnim promjenama. S poštovanjem, mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
16.03.2020
VAŽNA OBAVIJEST-PJEŠAČKE TURE TZK
Poštovane kolegice i kolege, Ovim putem želim vas obavijestiti da pješačke ture iz tzk, za vrijeme novonastale situacije uzrokovane korona virusom, NISU OBAVEZNE!!!!!! Dakle, nitko nije obavezan pohađati ih u ovom periodu. Ako netko  želi (na vlastitu odgovornost) odraditi pješačke ture, može doći na predviđene termine i odhodati turu  zajedno s profesorom i ostalim kolegama koji se za to odluče. lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
14.03.2020
TZK-OBAVIJEST, PJEŠAČKE TURE
Poštovane kolegice i kolege, U skladu s preventivnim mjerama koje su na snazi zbog pojave korona virusa u Hrvatskoj, pješačke ture Jarun i Sljeme (s obzirom da je riječ o aktivnostima na otvorenom )  održavati  će se po predviđenom rasporedu.   mr.sc.Gordan Janković.v.pred.
21.02.2020
DATUMI PJEŠAČENJA SLJEME I JARUN- ljetni semestar
Poštovane kolegice i kolege, Datumi pješačkih tura na Sljemenu i jarunu u ljetnom semestru su slijedeći: SLJEME (subotom u 9h kod tunela na Sljemenu) 29.2.                             4.4. 7.3.                               18.4. 14.3.                              25.4. 21.3.                               9.5. 28.3. JARUN  (srijedom u 8h, ulaz na Jarun,kod rampi, restoran "Jarunski dvori") 26.2.                               1.4. 4.3.                                 8.4. 11.3.                               15.4. 18.3.                               22.4. 25.3. Kartice za evidenciju ćete zadužiti prilikom prvog susreta, tj. pješačenja kojeg odaberete. lp
05.02.2020
TERMINI UPISA ZA TZK U LJETNOM SEMESTRU
Poštovane kolegice i kolege, Termini upisa za tzk i OBAVEZNO podizanje kartica u ljetnom semestru su: PONEDJELJAK 24.2., od 8-10h, u kabinetu za tzk, br.19., 4.kat. UTORAK 25.2., od 8-10h, u kabinetu za tzk, br. 19., 4.kat. Molim sve kolegice i kolege da u navedenim terminima osobno podignu svoju evidencijsku karticu iz tzk, jer to kasnije neće biti moguće. (iznimka su svi oni koji odaberu pješačke ture na Sljemenu ili Jarunu, jer će u tom slučaju karticu podignuti direktno od profesora na prvom pješačenju koji odaberu) S poštovanjem, mr.sc. Gordan Janković, v.pred.
09.01.2020
PREDAJA POPUNJENIH KARTICA IZ TZK
Poštovane kolegice i kolege, Svi koji ste odradili svoju obavezu iz tzk (dovoljan broj potpisa ili pečata na kartici), automatski ostvarujete pravo na potpis u ovom semestru. Molim Vas da popunjene kartice, koje vrijede kao indeks iz tzk, predate na porti u moj pretinac. Čim dobijem Vašu karticu, odradili ste obavezu u ovom semestru, te ne morate fizički dolaziti po potpis, jer ćete ga dobiti elektronskim putem. lp mr.sc.Gordan Janković, v.pred.
05.12.2019
SLJEME 7.12.
Poštovane kolegice i kolege, Ovim putem Vas obaviještavam da će pješačku turu na Sljeme  7.12. voditi profesor Vitomir Blagojević, s FER-a. Upozoravam Vas da će  POLAZAK BITI u 9h KOD STARTA BIKČEVIĆEVE STAZE (kod parkinga) , a ne kod tunela , kao što je uobičajeno. Potpise će davati profesor, u Vaše kartice.
27.11.2019
SLJEME 30.11.i 7.12.
Poštovane kolegice i kolege, Ovim putem Vas obaviještavam da će pješačku turu na Sljeme 30.11. i 7.12. voditi profesor Vitomir Blagojević, s FER-a. Upozoravam Vas da će POLAZAK BITI u 9h KOD STARTA BIKČEVIĆEVE STAZE (kod parkinga) , a ne kod tunela , kao što je uobičajeno. Potpise će davati profesor, u Vaše kartice. lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred.
21.11.2019
SLJEME 23.11.2019.-lokacija polaska
Poštovane kolegice i kolege, Ovu subotu 23.11.2019., POLAZAK SLJEMENSKE PJEŠAČKE TURE BITI ĆE STANDARDNO KOD ULASKA U TUNEL, a turu predvodim ja, po planu. lp mr.sc.Gordan Janković,v.pred.   p.s. ako eventualno na nekoj od idućih tura bude promijenjeno mjesto polaska, bit ćete o tome obaviješteni, kao i dosad
07.11.2019
OBAVIJEST SLJEME 9.11. i 16.11., te JARUN 13.11.
Poštovane kolegice i kolege, Iznimno, pješačke ture na Sljemenu na dane 9.11. i 16.11., te  pješačku turu na Jarunu 13.11. , vodit će kolega profesor Lucijan Šupljika Gabelica, s Hrvatskih studija. Polazak je na istoj lokaciji. Na kraju ture, kao i obično, dobit ćete potpis na kartice, ovaj put od kolege Gabelice. Molim Vas, budite točni pri polasku i pratite profesora prema planiranoj destinaciji. Za sve eventualne upite i nejasnoće, kontaktirajte me na službeni mail. lp Mr.sc.Gordan Janković,v.pred.