Jezik | Language: HRV ENG
Društveni mediji
Šifra: 92617
ECTS: 5.0
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Domagoj Bebić
Izvođači: izv. prof. dr. sc. Domagoj Bebić - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Kolegij ima za cilj naučiti polaznike kako pomoću društvenih medija naći izvore, trendove i nove ideje za priče, kako se na nov način povezati sa čitateljima i gledateljima, kako stvoriti i poboljšati osobni brand, kakvu primjenu društveni mediji imaju u poslovanju, razvoju i upravi te kako postati napredni korisnik društvenih medija. Nakon svakog predavanja studenti dobivaju praktični zadatak na kojem moraju primijeniti naučeno na predavanju.
Literatura:
  1. Blanchard, O. (2012) Social Media ROI: Managing and Measuring Social Media Efforts. Que Biz-Tech: Indianapolis
  2. Safko, L. (2012) The Social Media Bible: Tactics, tools & strategies for business success. John Wiley & Sons: New Yersey
Preporučena literatura:
  1. Hall, J. A. (2016) When is social media use social interaction? Defining mediated social interaction, New Media & Society, 1-18
6. semestar
Usmjerenje NOVI MEDIJI nov. 6. semestar - Redovni studij - Preddiplomski sveučilišni studij Novinarstvo
Usmjerenje NOVI MEDIJI nov. 6. semestar - Izvanredni studij - Preddiplomski sveučilišni studij Novinarstvo
Termini konzultacija:
Objavljeno: 16. 3. 2020. u 20:34
Domagoj Bebić

Drage kolegice i kolege, 

Siguran sam kako ste svi upoznati sa situacijom u kojoj se nalazimo, te da će se zbog iste iduća dva tjedna nastava održavati na daljinu. 

Kako da pratite nastavu?

- Kako bi što lakše prebrodili ovo razdoblje i kako ne bi bili u zaostatku s nastavom, molim vas da na svojim mobilnim uređajima, računalima ili tabletima, intalirate aplikaciju Google Classroom

- Redvito pratite obavijesti na Intranetu. 

- Za sva pitanja, dvojbe i poteškoće obratite mi se na mail: domagoj@edemokracija.hr

Kako ćemo održati nastavu?

Prezentacije koje su predviđene za svako predavanje bit će vam objavljene na Intranetu, ali i na Google Classroom-u. 

Osim toga, na Google Classroom-u za svako predavanje objavit ću vam i kratki video u kojem ću vam detaljnije objasniti ono najvažnije iz svakog susreta. Video će biti objavljen na dan održavanja nastave, dakle petkom. 

Važno je da pratite objavljen sadržaj na Classroom-u! 

KOD ZA PRISTUP KOLIEGIJU PUTEM GOOGLE CLASSROOM-A: b2sulj2

 

Kako ćete prezentirati svoje seminarske radove?

Ne znamo do kada će trajati situacija u kojoj se nalazimo, zato ne možemo odgađati održavanje seminarske nastave. Budući da je kod izlaganja seminara osim sadržaja, važan i način kako prezentirate svoju temu zadatak je sljedeći. 

Dok traje odluka o održavanju nastave na daljinu, svi oni koji u terminima koji se neće održati u prostorijama fakulteta moraju snimiti kratki video u kojem će prezentirati svoju temu (5-10 min). U kojem formatu, isključivo je vaša odluka. Možete sjediti, stajati, hodati, prezentirati uz power point ili bez njega, svakako pokušajte u prezentaciju uklopiti i primjere, nešto kratko. Ne trebate brinuti o kvaliteti videa, važan je sadržaj i način na koji vi prezentirate svoju temu.

Kada trebam poslati video?

Do petka 20. ožujka video materijale na mail domagoj@edemokracija.hr moraju poslati svi čija izlaganja su bila zapisana za prošli susret, kao i oni čija izlaganja su upisana za ovaj petak (20.ožujka). Ostali svoje video prezentacije moraju poslati do susreta na kojem su trebali izlagati prezentaciju. Ukoliko video ne pošaljete do zadanog datuma, nema mogućnosti naknadnog slanja. 

 

Pazite na sebe i sve oko vas! 

Velik pozdrav! 

Popis obavijesti