Jezik | Language: HRV ENG
Društveni mediji
Šifra: 92617
ECTS: 5.0
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Domagoj Bebić
Izvođači: izv. prof. dr. sc. Domagoj Bebić - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Kolegij ima za cilj naučiti polaznike kako pomoću društvenih medija naći izvore, trendove i nove ideje za priče, kako se na nov način povezati sa čitateljima i gledateljima, kako stvoriti i poboljšati osobni brand, kakvu primjenu društveni mediji imaju u poslovanju, razvoju i upravi te kako postati napredni korisnik društvenih medija. Nakon svakog predavanja studenti dobivaju praktični zadatak na kojem moraju primijeniti naučeno na predavanju.
Literatura:
  1. Blanchard, O. (2012) Social Media ROI: Managing and Measuring Social Media Efforts. Que Biz-Tech: Indianapolis
  2. Safko, L. (2012) The Social Media Bible: Tactics, tools & strategies for business success. John Wiley & Sons: New Yersey
Preporučena literatura:
  1. Hall, J. A. (2016) When is social media use social interaction? Defining mediated social interaction, New Media & Society, 1-18
6. semestar
Usmjerenje NOVI MEDIJI nov. 6. semestar - Redovni studij - Preddiplomski sveučilišni studij Novinarstvo
Usmjerenje NOVI MEDIJI nov. 6. semestar - Izvanredni studij - Preddiplomski sveučilišni studij Novinarstvo
Termini konzultacija:
Objavljeno: 27. 2. 2020. u 11:42
Domagoj Bebić

Drage kolegice i kolege, 

 

Zbog neodgodivih obaveza sutra se neće održati uvodno predavanje, kao ni seminar. 

Ipak, kako ne bi gubili vrijeme i susret u nastavnim materijalima možete pronaći prezentaciju u kojoj se nalaze sve važne informacije. 

Društveni mediji su nastavak kolegija Metode i tehnike novih medija, dakle sve vaše obaveze ostaju iste. U ovom semestru, kao i u prethodnom možete održati prezentaciju (za termine ćete se upisati na idućem susretu), nastavljate s vođenjem projekata iz prvog semestra, (ali ako imate novu ideju i želite pokrenuti nešto novo svakako mi se možete javiti na mail s novim prijedlogom). Kolokvij ćemo pisati jednom u semestru, zadnji susret ili neki drugi termin ako će vam bolje odgovarati, o tome ćemo se još dogovoriti. 

Raspored bodova prema segmentima ostaje isti, kao i bodovna ljestvica. 

Za sva pitanja molim vas da mi se javite na e-mail: domagoj@edemokracija.hr

 

Velik pozdrav! 

Popis obavijesti