Jezik | Language: HRV ENG
Potpore za studentsku mobilnost

 

Međunarodna suradnja studenata uključuje studentsku razmjenu i povremene studentske posjete centrima i učilištima u inozemstvu. Sudjelovanje studenata u studentskim simpozijima i konferencijama studentskih međunarodnih udruženja Fakultet podupire kroz poseban Fond od 40.000 kn. Sredstva Fonda dodjeljuju se putem javnog natječaja koji se raspisuje četiri puta  tijekom akademske godine: u lipnju, listopadu, siječnju i ožujku. 

Natječaj obuhvaća sufinanciranje sudjelovanja studenata Fakulteta na stručnim, znanstvenim i studentskim skupovima (konferencijama, seminarima, radionicama i drugim skupovima). Ovim natječajem može se financirati dio troškova sudjelovanja studenata na stručnim, znanstvenim i studentskim skupovima i to: troškovi putovanja ili troškovi smještaja ili troškovi kotizacije. Iznimno se može odobriti financiranje kombiniranih troškova (primjerice, troškovi putovanja i kotizacije i sl.). Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti preddiplomskih i diplomskih studija Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, a prijava na Natječaj treba sadržavati:

 

  1. detaljan opis studijskog putovanja;
  2. motivacijsko pismo odnosno obrazloženje zašto je putovanje važno za kandidata/kandidatkinju;
  3. pozivno pismo organizatora skupa ili drugi dokaz o održavanju skupa uz potvrdu da organizator ne financira dio ili cjelokupne troškove predlagatelja prijave;
  4. detaljan prikaz troškova putovanja;
  5. detaljan prikaz financijskih sredstava zatraženih od Fakulteta političkih znanosti kojem treba priložiti relevantnu dokumentaciju (npr. ponudu za smještaj u hotelu, ponudu za avionsku kartu, dokaz o visini kotizacije ili sl.);
  6. kontakt podatke (e-mail, broj telefona i adresu).

 

Student je dužan u roku od osam (8) dana po povratku sa skupa Upravi i Računovodstvu Fakulteta dostaviti pismeno izvješće sa skupa kao i svu ostalu potrebnu dokumentaciju (primjerice, originalni hotelski račun, originalni račun za avionsku kartu, originalnu potvrdu o plaćenoj kotizaciji i sl.). Ukoliko student ne dostavi potrebnu originalnu dokumentaciju, dužan je sav iznos vratiti Fakultetu.


Obavijesti - Arhiva
arrowl Povratak

Rezultati 1 - 1 od 1
Stranica 1 od 1
Po stranici: 
Sortiraj po: Naslov    Autor    Datum ↓  
[^] Natječaj za studentsku mobilnost
Objavljeno 22. 10. 2014. u 15:32  ( Andrija Henjak )
Uređeno: 22. 10. 2014. u 15:32  (Andrija Henjak)