Search Icon
Opcije pristupačnosti Pristupačnost

19.06.2024

Alumni priča - Diploma s olimpijskim potpisom

Alumni priča - Diploma s olimpijskim potpisom

Zadovoljstvo nam je u ime predsjednika Predsjedništva i Saveza društava bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu - ALUMNI UNIZG, prof. dr. sc. Marija Šafrana pozvati vas na Skupštinu Saveza ALUMNI UNIZG i još jednu Alumni priču koje će se održati u četvrtak, 4. srpnja 2024. u 14 sati u dvorani „Miroslav Čačković“ na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (Šalata 3b, Zagreb).

U radnom dijelu skupa predsjednik Saveza, prof. dr. sc. Mario Šafran podnijeti će kratko Izvješće o radu Predsjedništva Saveza za razdoblje srpanj 2023. - srpanj 2024., nakon čega slijedi Alumni priča pod nazivom Diploma s olimpijskim potpisom. Gosti Alumni priče biti će: prof. dr. sc. Romana Caput-Jogunica, predsjednica Komisije za dual karijeru u sportu Hrvatskog olimpijskog odbora; izv. prof. dr. sc. Tomislav Smoljanović, specijalist ortoped i osvajač brončane olimpijske medalje u osmercu i Martina Zubčić Dušak, operativna menadžerica i osvajačica brončane olimpijske medalje u taekwondou. Razgovor će voditi prof. dr. sc. Veljko Đorđević, a glazbeni program izvodi Greenhill Club pod ravnanjem prof. dr. sc. Brune Baršića.

Poziv na sjednicu moguće je pronaći na poveznici. Bilo bi nam zadovoljstvo da svojim dolaskom upriličite ovaj događaj, a svoj dolazak potvrdite putem maila na adresu: alumni@unizg.hr najkasnije do petka, 28. lipnja 2024. 

Registracija počinje od 13:30 sati te vas svakako molimo da dođete na vrijeme za registraciju i druženje uz kavu prije početka službenog programa. 

Nakon završetka pozivamo vas na prigodan domjenak koji će se održati u predvorju!

Popis obavijesti