Search Icon
Opcije pristupačnosti Pristupačnost

15.02.2024

Završni dan dvotjedne radionice za ukrajinske novinare i studente novinarstva Fakulteta političkih znanosti

Završni dan dvotjedne radionice za ukrajinske novinare i studente novinarstva Fakulteta političkih znanosti

U ime organizacijskog tima dvotjedne radionice za ukrajinske novinare i studente novinarstva Fakulteta političkih znanosti, pozivamo vas na završni dan našeg projekta. Tom prigodom, prikazat ćemo televizijski magazin o životu Ukrajinaca u Hrvatskoj, kao i tri mini dokumentarca u produkciji Televizije Student, a koje su osmislili i realizirali studenti novinarstva FPZG-a uz podršku američkih profesora i medijskih stručnjaka dr. Billa Silcocka i dr. Staceyja Woelfela, te hrvatskih mentora prof. dr. sc. Tene Perišin i Kristiana Došena. Za vrijeme radionice, ukrajinski novinari i studenti posjetili su Plitvice i Korenicu gdje živi oko 250 Ukrajinaca, posjetili Zadar, te sudjelovali na okruglom stolu o ratnom izvještavanju s hrvatskim novinarima.

Također, s radošću ističemo da će događaju prisustvovati veleposlanica SAD-a u Hrvatskoj, Nathalie Rayes, kao i veleposlanik Ukrajine u Hrvatskoj, Vasilj Kiriljič. 🇺🇸 🇺🇦

Projekcija će se održati u petak, 16. veljače 2024. godine s početkom u 16:00 sati na Fakultetu političkih znanosti, a više informacija o projektu FPZG-a, Veleposlanstvu SAD-a i Sindikatu novinara Hrvatske možete pronaći na poveznici u opisu profila.

Radujemo se vašem dolasku!

Popis obavijesti