Search Icon
Opcije pristupačnosti Pristupačnost

27.11.2023

Poziv na šestu Zagovaračku akademiju!

Poziv na šestu Zagovaračku akademiju!

Svjetski savez mladih Hrvatska poziva sve mlade da se prijave na šestu Zagovaračku akademiju, koja će se održati u četvrtak 30. studenog i petak 1. prosinca u Jurišićevoj 1A (Hrvatska paneuropska unija).

Svrha Zagovaračke akademije osnaživanje je mladih za aktivno sudjelovanje u demokratskom životu Republike Hrvatske, u zagovaranju mjera i politika od njihova interesa, ali i interesa za širu zajednicu. Program je otvoren za sve mlade u dobi od 18 do 30 godina.

Kroz predavanja komunikacijskih stručnjaka, mladi imaju priliku naučiti kako poslati svoju poruku u svijet jasno i uvjerljivo te kako učinkovito zagovarati svoje ideje. Steći će praktično znanje i vještine, ključne svakomu tko želi napredovati u svijetu komunikacije i javnog nastupa.
 
Ovogodišnji predavači su: Krešimir Macan, Franjo Skoko, Matej Brečić i Mislav Barišić.

Teme edukacije obuhvaćaju političku komunikaciju, medijski nastup, retoričke vještine, zagovaranje i lobiranje.

Prijave su obvezne pa molimo sve zainteresirane da se do 28. studenog prijave putem prijavnog obrasca. Sudjelovanje je besplatno.

Više informacija o programu možete pronaći na Facebook stranici događaja, dok više informacija o Svjetskom savezu mladih Hrvatska možete pronaći na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, LinkedIn i web.

Popis obavijesti