Jezik | Language: HRV ENG


Objavljeno: 8. 10. 2021. u 13:56
Uređeno: 11. 10. 2021. u 07:51
Dario Nikić Čakar

UNIC Festival gradskih laboratorija povezuje različite skupine – studente, nastavnike i druge članove akademske zajednice, predstavnike organizacija civilnog društva, političkog sustava, gradskih službi i gospodarstva.

Na Festivalu će se održati brojne aktivnosti - okrugli stolovi i radionice vezani za različite aspekte tranzicije postindustrijskih gradova, tematske šetnje kroz industrijsku prošlost grada Liege, izložbe i posjeti muzejima, aktivnosti vezane za zaštitu okoliša, migracije i izbjeglištvo, projekcije filmova i kazališne predstave.

Studenti Sveučilišta u Zagrebu predstavit će se kroz različite aktivnosti – od prikazivanja snimke kazališne predstave Paklena naranča do organizacije rasprave o otpornosti gradova u kontekstu prirodnih katastrofa poput potresa koji je pogodio grad Zagreb.

Ne propustite ih popratiti i podržati! UNIC Festival gradskih laboratorija održat će se u hibridnom obliku, nudeći virtualno i fizičko sudjelovanje. Uključite se i pratite nas putem: Cijeli program Festivala potražite na mrežnoj stranici www.unic-citylabs.uliege.be. Pridružite nam se na svečanom otvaranju 14. listopada 2021. u 18:00h u izravnom prijenosu na UNIC-ovom Youtube kanalu

Popis obavijesti