Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 11. 9. 2021. u 15:02
Uređeno: 26. 9. 2021. u 09:56
Đana Luša


Nova akademska godina počinje za brucoše u petak 1. listopada (uvodno orijentacijsko predavanje, informacije uskoro), a za sve ostale studente prema rasporedu u ponedjeljak 4. listopada. Nošenje maski je obavezno za sve!
 
Nastava se izvodi na Fakultetu političkih znanosti na klasičan, kontaktan način, kao nastava uživo, uz prisutnost nastavnika i studenata.
 

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici, kao i druge osobe, ne smiju ulaziti u unutarnje i vanjske prostore (dvorište) Fakulteta ako imaju povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome ili ostale simptome zarazne bolesti, te ako su u samoizolaciji ili im je utvrđena zaraza koronavirusom (detaljnije upute nalaze na poveznici, molimo vas da ih pročitate!)
 
Kao što znate na Fakultetu političkih znanosti ograničeni smo prostorom i nemamo mogućnost izvođenja nastave uz održavanje međusobnog razmaka od najmanje 1,5 metra. 
 
Prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (članak 16), ako nije moguće organizirati razmak od 1,5 metra u prostoru u kojem boravi više studenata i nastavnika, organizira se boravak osoba prema broju stalnih fiksnih mjesta predviđenih za sjedenje do ukupnog broja od 100 osoba i to na način da osobe koje su cijepljene i koje su preboljele bolest unazad 9 mjeseci sjede bliže jedne drugima kako bi se ostavilo više mjesta, odnosno najmanje 1,5 m razmaka između onih koji nisu cijepljeni i nisu preboljeli bolest unazad 9 mjeseci, pri čemu svi prisutni nose maske!
 
S obzirom na prostorna ograničenja našeg fakulteta, želju da budete što je više moguće zaštićeni, kao i na nastojanje da što duže održavamo kontaktnu nastavu, koristimo ovu priliku da vas pozovemo da se cijepite ukoliko možete.
 

Napominjemo kako ćemo se zbog obnove zgrade u ljetnom semestru preseliti na drugu lokaciju. 

Popis obavijesti