Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 16. 2. 2021. u 17:37
Uređeno: 26. 2. 2021. u 08:18
Đana Luša

Nastava u ljetnom semestru počinje u ponedjeljak 22. veljače. 

S obzirom da 15. veljače  nisu objavljene nove mjere koje bi dopuštale veća okupljanja i na informaciju koju smo dobili iz Ministarstva znanosti i obrazovanja da je preporuka od 27. studenog i dalje na snazi, obavještavamo vas da će se nastava do daljnjega održavati online

U međuvremenu ćemo pratiti sve informacije Stožera civilne zaštite RH, HZJZ  i Ministarstva znanosti i obrazovanja, te kada se steknu epidemiološki uvjeti biti spremni za prijelaz na hibridni model nastave prema rasporedu koji smo u međuvremenu pripremili. 

Podsjećamo da su nam ovaj semestar na raspolaganju samo tri dvorane u prizemlju s obzirom na potrebu sanacije stubištaHibridni model bi se slučaju popuštanja mjera odnosio na izborne kolegije preddiplomskih studija politologije i novinarstva i kolegije smjera na studiju novinarstva koji se izvode na hrvatskom jeziku. Za ostale nažalost nemamo prostorne mogućnosti.

Kako bismo bili u potpunosti spremni prijeći na hibridni model nastave kada epidemiološka situacija to bude dozvoljavala, morali smo odmah napraviti novi raspored koji se odnosi na preddiplomske studije politologije i novinarstva (raspored broj 1).

  1. Raspored održavanja nastave za preddiplomske studije politologije i novinarstva dostupan je na linku U rasporedu na prvoj stranici možete vidjeti izborne kolegije preddiplomskih studija politologije i novinarstva, te kolegije smjera studija novinarstva koji će kada uvjeti dozvole moći prijeći na hibridni model. Na drugoj stranici se nalaze svi ostali kolegiji preddiplomskih studija novinarstva i politologije, kod kojih je došlo samo do manjih promjena u terminima.
  1. Raspored održavanja nastave za diplomske studije ostaje nepromijenjen i dostupan je na linku. 

Dakle od 22. veljače nastava na preddiplomskoj razini održava se prema rasporedu broj 1, a na diplomskoj razini prema rasporedu broj 2. 

Ukoliko dođe do popuštanja mjera, kolokvije planiramo održati fizički ili hibridno ( ovisno o epidemiološkoj situaciji). 

Ukoliko (kada) prijeđemo na hibridni model, fizički dolasci će biti opcionalni.

Popis obavijesti
Obavijesti
Objavljeno: 12. 4. 2021. u 10:23
Dario Nikić Čakar

Članovi TODO (Twinning Open Data Operational) projekta Vas pozivaju da se prijavite na Online training program o otvorenim podacima. Online tečaj u potpunosti je besplatan te je namijenjen studentima, doktorandima, poslijedoktorandima i nastavnicima Sveučilišta u Zagrebu za usvajanje znanja i razvijanje vještina o otvorenim podacima.

Tečaj počinje 26.4.2021. te su do tada otvorene prijave na http://science.geof.unizg.hr/todo-platform/

Online tečaj sastoji se od tri modula: Uvod u otvorene podatake, Mjerenje otvorenih podataka i Otvoreni podaci u Hrvatskoj. Nakon završetka prvog modula tečaja sudionici dobivaju certifikat.

Više o TODO projektu i online tečaju pogledajte ovdje https://todo-project.eu/en/news/todo-invitation-online-training-program

Objavljeno: 26. 3. 2021. u 12:49
Uređeno: 29. 3. 2021. u 10:27
Dario Nikić Čakar

Europska obrambena agencija (EDA) otvara 13 pozicija za privremeno zapošljavanje vježbenika na razdoblje od godinu dana.

Prijave su otvorene do 12. travnja 2021. godine. Prijaviti se mogu državljani država članica Europske obrambene agencije, a informacije o uvjetima prijave, proceduri prijave i temeljnim obvezama kandidata dostupni su na web stranici Europske obrambene agencije.