Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 4. 10. 2019. u 11:12
Uređeno: 4. 10. 2019. u 11:31
Nika Jelavić
Jedan od najutjecajnijih američkih...

Pozivamo vas na jedinstveno gostovanje - predavanje svjetski poznatog političkog konzultanta dr. Franka Luntza o aktualnoj problematici američke politike i nadolazećim izborimakoje će se održati u srijedu, 9. listopada u 12 sati u dvorani A

Frank Luntz dugogodišnji je suradnik Republikanske stranke. Posebno blisko je surađivao s administracijom Georga W. Busha, a danas surađuje s administracijom aktualnog predsjednika Donalda Trumpa. Luntz je svjetski poznat kao začetnik popularne “instant response” metode fokus skupina te kao jedan od najuspješnijih stručnjaka za kreiranje poruka.

 

Na FPZG-u će održati izlaganje na temu "Everything You Wanted to Know about Americans But Did Not Know Who to Ask:What U.S. public opinion can tell us about the issues of trade, international relations, global security, and the upcoming 2020 election".

 

Luntz je gostovao u gotovo svakom talk show-u u Americi, uključujući The Daily Show, Real Time with Bill Maher, Meet the Press, Nightline, The Today Show, The PBS News Hour, and Face the Nation. Autor je nekoliko bestselera, uključujući “Words that Work: It’s Not What You Say it’s What People Hear,” “What Americans Really Want … Really” i “WIN.”

Popis obavijesti
Obavijesti
Objavljeno: jučer u 11:30
Ana Kuharić

Zbog održavanja promocija prvostupnika, u petak, 21. veljače 2020. godine na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu od 10 do 15 sati, mole se studenti da koriste usluge studentske referade samo za hitne predmete koje ne mogu prolongirati za ponedjeljak 24. veljače 2020.

Hvala na razumijevanju.

Studentska referada

Objavljeno: 10. 1. 2020. u 13:06
Nika Jelavić
Mali Levijatan - Poziv za radove

Uredništvo studentskog časopisa za politologiju Mali Levijatan poziva sve zainteresirane studentice i studente da pošalju svoje radove za potencijalnu objavu u idućem broju časopisa.

Primaju se sve vrste znanstvenih i stručnih članaka relevantnih za politologiju, prikazi i recenzije knjiga te izvještaji sa znanstvenih skupova, konferencija i ljetnih škola.

Radovi se primaju do 29. veljače 2020. na casopis.malilevijatan@gmail.com.

Više informacija dostupno je na web stranici.

 

Objavljeno: 25. 10. 2018. u 15:30
Uređeno: 11. 12. 2018. u 08:41
Ana Kuharić

 

Upozorenje - pada žbuka (fasada)!Upozoravamo da je dana 3. svibnja 2018. godine u 15,00 sati sa zgrade Fakulteta u Lepušićevoj ulici 6 na pločnik pao dio žbuke odnosno fasade, te da postoji realna opasnost da se isto ponovi u narednom periodu. S ciljem izbjegavanja potencijalne opasnosti za živote studenata, zaposlenika te ostalih građana, Fakultet je pokrenuo postupak sanacije zgrade, no do postavljanja sigurnosnog tunela za prolaz pješaka, potrebno je izbjegavati kretanje i zadržavanje na označenim mjestima.