Jezik | Language: HRV ENG
Vijesti
Objavljeno: danas u 08:30
Gea Ujčić
Erasmus+ stručne prakse

Imate još manje od 10 dana za prijavu na natječaj za Erasmus+ stručne prakse. Vaša praksa može započeti već 7. siječnja, a minimalno trajanje prakse je 2 mjeseca. Stručnu praksu možete odraditi u tvrtkama, ustanovama, organizacijama i ostalim subjektima koji imaju status pravne osobe, a osim u državama članicama EU za praksu se možete prijaviti i u Makedoniji, Turskoj, Norveškoj, Lihtenštajnu i na Islandu. 

Detalje pročitajte u nastavku. 

Objavljeno: jučer u 15:55
Uređeno: danas u 12:20
Gea Ujčić
Okrugli stol o budućnosti Europske unije

Okrugli stol o budućnosti Europske unije održat će se u četvrtak, 22. studenog, u 14 sati u prostorijama Sveučilišta u Zagrebu. Raspravu zajedničkim snagama organiziraju Sveučilište u Zagrebu, zagrebački Pravni Fakultet i njegov Jean Monnet Centar za izvrsnost, Fakultet političkih znanosti i Ministarstvo vanjskih i europskih poslova. U raspravi će sudjelovati profesori i studenti Sveučilišta, predstavnici Europske Komisije u Zagrebu i predstavnik Ministarstva vanjskih poslova. 
Detalje pročitajte u nastavku

Objavljeno: 16. 11. 2018. u 11:28
Uređeno: danas u 12:20
Gea Ujčić
Projekcija dokumentarne tv serije...

Na Fakultetu političkih znanosti dolazi Brankica Drašković, novinarka, docentica na Odsjeku za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i redateljica dokumentarne tv serije ''Borderline Soundtrack''. Tim povodom, u utorak u 17 sati održat će se projekcija odabranih epizoda serije, a nakon toga i razgovor s autoricom. Serija je inspirirana knjigom "Sedma republika" Ante Perkovića o popularnoj kulturi u vrijeme raspada Jugoslavije.
Borderland Soundtrack - promo za serijal dokumentarnih TV emisija from Brankica Draskovic on Vimeo.

Objavljeno: 14. 11. 2018. u 15:04
Gea Ujčić
Detour na Radio Studentu

U eteru Radio Studenta u 19 sati možete poslušati grupu Detour. Elektroakustična pop šestorka odsvirat će neke nove stvari s albuma TourDetour, a prisjetit će se i starih hitova. Emisiju 300 Wata slušajte na 100.5 FM ili putem  audio i video streama.

Objavljeno: 13. 11. 2018. u 07:36
Gea Ujčić
Najbolji diplomski rad iz odnosa s...

Na 5. studentskoj konferenciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću, koja je održana u Zagrebu, stručni žiri te profesionalne hrvatske asocijacije stručnjaka za odnose s javnošću dodijelio je nagrade "Mlada nada", koje se dodijeljuju najboljim studentskim ostvarenjima iz odnosa s javnošću. Najboljim diplomskom radom s područja odnosa s javnošću proglašen je rad Petre Sedlanić, koji je u rujnu obranjen na Fakultetu politickih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. 

Tema rada je "Osobno brendiranje vrhunskih kuhara u Hrvatskoj", a izrađen je pod mentorstvom izv.prof.dr.sc. Bože Skoke.

Objavljeno: 30. 10. 2018. u 15:32
Uređeno: 8. 11. 2018. u 13:32
Gea Ujčić
Kako će izgledati vlade u Europi...

EU Policy Lab održat će u četvrtak 6.12. 2018. (u trajanju nekoliko sati) radionicu koja će naše studente angažirati u "foresight" analizi na temu "the future of government 2030+". Riječ je o projektu koji se provodi u vise EU zemalja na politološkim i srodnim institucijama.

Objavljeno: 8. 11. 2018. u 15:55
Ana Kuharić

U petak, 9. studenoga 2018. otkazuje se nastava iz kolegija Teorije masovne komunikacije - predavanje i seminarska grupa prof. dr. sc. Zrinjke Peruško zbog bolesti nastavnice.

Popis obavijesti