Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 2. 3. 2018. u 15:04
Uređeno: 6. 3. 2018. u 13:17
Đana Luša

Na temelju odredbi čl. 2. Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2017./2018.

Prijava radova za Rektorovu nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu https://apps.unizg.hr/rektorova-nagrada/
Studenti mogu pristupiti ovoj aplikaciji svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Ako studenti ne znaju korisničku oznaku ili zaporku, za pomoć se mogu obratiti administratoru matične ustanove.

Studenti su dužni do petka 4. svibnja 2018. do 16 sati objaviti prijavu rada na mrežnim stranicama Sveučilišta. 

Ispis cijelog prijavljenog rada (uključujući i obrazloženje mentora) u dva primjerka studenti dostavljaju u Urudžbeni ured do ponedjeljka 7. svibnja do 10 sati. 

 

Na poveznicama su dostupni Odluka o imenovanju Povjerenstva za ocjenu radova prijavljenih na natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2017./2018., te Odkula o kriterijima za ocjenu izvrsnosti studentskih radova koji se prijavljuju na Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2017./2018. te upute za njihovo tehničko opremanje:

 

Natječaj i Pravilnik nalaze se na web stranici Sveučilišta u Zagrebu:
http://www.unizg.hr/istrazivanje/istrazivanje-i-inovacije/nagrade-za-posebna-postignuca/rektorova-nagrada/

Popis obavijesti